Нам знову пропонують вибирати між поганим і ще гіршим. І "слугам народу" це вигідно робити, адже за такого розкладу вони можуть не переживати за свої теплі місця.

Про те, чим Порошенко вигідний Зеленському розповів журналіст і блогер Ігор Лєсєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір".

За словами блогера, сьогодні на на тлі фейєричних провалів команди Зеленського і майбутніх виборів мера Києва помітно активізувалися прихильники колишнього президента, які всіма силами намагаються дискредитувати нинішнього.

На думку Лєсєва, їхні акції лише наочно показують, чому команда Порошенка не може бути альтернативою команді Зеленського.

"Ось навіть з позиції українського націоналіста. Ти вважаєш, що Росія – твій ворог. Але ти голосуєш за людину, яка краде на оборонці, і торгує з твоїм ворогом. А потім виводить гроші в офшор, щоб не платити тут податки. З будь-якої точки зору порохобот – це діагноз", - зазначив Лєсєв.

Сьогодні українцям знову пропонують вибирати "між поганим і нестерпним", каже блогер.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У той же час Лєсєв переконаний, що ця ситуація вигідна і Зеленському, який постійно себе порівнює з Порошенком, адже на його думку на тлі минулої влади його проколи не виглядають такими вже фатальними.

"Можна цілий рік нічого не робити. Не виконати жодної своєї передвиборчої обіцянки. Проголосувати з тими ж порохоботами синхронно за ринок землі. Не посадити жодного корупціонера. Призначати якихось пройдисвітів міністрами і навіть прем'єр-міністрами. Взагалі цілий рік можна чесати яйця і весело дивитися по сторонах. А потім витягнути на площу шапіто Порошенка і нагадати, що було в країні до Зеленського. І все! Люди змушені будуть погодитися, що нестерпне – це гірше, ніж погане", - підсумував Лєсєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лєсєв жорстко розкритикував президенство Зеленського

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв показав, як Зеленський за рік перетворився на Порошенка

Також портал Знай.uа Ігор Лєсєв розкрив злочинну ″Коза ностру″ на Одещині