Бізнесмен, політолог, кандидат на місце мера міста Києва Андрій Пальчевський висловився про кадрову політику України і того, який людина потрібен у владі. Відповідну заяву він зробив в ефірі передачі Пульс на 112 каналі.

"До тих пір, поки у нас не з'явиться один совісний людина, яка зрозуміє, що систему потрібно міняти зверху, у нас будуть всі ці дурні революції. Коли ми викидаємо весь час чернь з наших рядів, вона викидається вгору. У нас президентом повинен був бути Віталій Кличко. Ви пам'ятаєте, а потім поїхали до олігарха все переграли", - говорить Пальчевський.

Він задався питанням до студії, готовий Віталій Кличко бути президентом.

"Я вам відповім, як людина, який навчався в інституті і книжки читає. Я думаю, що він заводом не може керувати, не те що країною", - вважає журналіст.

Пальчевський привів у приклад Едвіна Хаббла, знаменитого астронома, який брав участь в олімпійських іграх з боксу класу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Але це унікальні люди. А де телескоп Кличка?", - каже Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський показав, чому в Україні страшними темпами зростає бідність.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський розкритикував Фаріон за хамську поведінку.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав, як маніпулюють Зеленським.