Президент США Дональд Трамп опублікував популярний відео-мем на якому темношкірі трунарі несуть нібито труну з передвиборчою кампанією його суперника Джо Байдена. Кадри він опублікував на офіційній сторінці в Facebook.

минулого тижня Джо Байден спілкувався з темношкірим радіоведучим Charlamagne Tha God і зробив досить суперечливу заяву.

"У вас є багато запитань, але я кажу вам, якщо у вас є проблема з з'ясуванням того, зі мною ви або з Трампом, тоді ви не темношкірий", - сказав Байден.

Виборці, а особливо фанати Трампа одразу ж розкритикували кандидата в президенти. У тому числі прихильники Берні Сандерс застерегли Байдена, що за подібних висловлювань він може позбутися підтримки темношкірого населення, що може привести до програшу на виборах.

Трамп вирішив скористатися ситуацією з хиткою позицією Байдена і опублікував ролик, який буквально стає мемом року. На самому ж труні, з яким танцюють люди, з'являється логотип президентської кампанії Байдена.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Geplaatst door Donald J. Trump op Dinsdag 26 mei 2020

Раніше соціальна мережа Twitter попереджає своїх користувачів про можливу фейкової інформації у публікаціях президента США Дональда Трампа. Схоже, в соцмережі стався збій, або ж система запідозрила підозріле.

Так було написано: “Поштові скриньки будуть розкриті, навіть невиправдано роздруковані і підписані”. Схоже, у Трампа великі проблеми, так як це може вплинути на майбутні вибори. Крім того, це може призвести до фальсифікації на президентських виборах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білий дім був шокований історією Порошенко і Байдена.

Як повідомляв Знай. ua, Twitter "опустив" Трампа однією позначкою.

Також Знай. ua писав, що Трамп вимагає відкрити церкви — ситуація з Covid-19 в Штатах нічому не вчить.