Зеленський повинен розуміти, що за все, що відбувається в країні, ″дротики″ летять в президента. Тому що він взяв на себе відповідальність і є гарантом.

Про те, що чекає на Зеленського в найближчому майбутньому і чому він не стане великим президентом, розповів громадський діяч Андрій Пальчевський в ефірі "112 Україна".

″Він повинен був перетворитися на кам'яну скалу політика. Тут нема розмов на кшталт — мені подобається, мені не подобається. Люди вимагають ″голови″ того чи іншого політика. Якщо ти не прибираєш політика вчасно, не прибираєш свого дружка, кума чи ще когось, значить будеш розплачуватись своїм рейтингом. Тому я думаю, що до осені, коли ми підійдемо до виборів, ″зелену хвилю″ чекає дуже великий хвилелом. Це хвилелом народного волевиявлення. А вони абсолютно не готові до цього″, - зазначив Пальчевський.

Недолуга кадрова політика не лише нищить рейтинг Зеленського, а й приносить велику шкоду державі, зазначив громадський діяч.

На думку Пальчевського, Зеленський не стане великим президентом, але у нього ще був шанс стати великою людиною, якщо б він відмовився від президентства. Але Зеленський цього не зробить, тому що відчув сп'яніння від влади.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

″Через рік можна вже було сказати — куди ми йдемо? Що ми будуємо? Можна нам сказати — ми будуємо унітарну державу. Або — я готую вас до великої реформи, на що я так надіявся. Зеленський, якщо він не стане великим президентом, скоріше всього не стане, але великою людиною може стати, якщо він скаже: я йду. Але я розумію, що та система, в якій ми з вами 30 років знаходимось, Конституція 90 року, вона вгробила цю країну. Вона дала президенту стільки влади, що він не може витримати. Це гірше, ніж випробування вином, грішми і так далі. Це п'янка влада — в тебе нуль відповідальності″

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський викрив "вампірів" в українському олігархаті

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський показав, як маніпулюють Зеленським

Також Знай.ua писав, Пальчевський показав, чому в Україні страшними темпами зростає бідність