Бізнесмен, політолог, кандидат на місце мера міста Києва Андрій Пальчевський висловився про середньому бізнесі в Україні і що потрібно робити для підняття економіки в країні. Відповідну заяву він зробив в ефірі передачі Пульс на 112 каналі.

"Я повірив Кацману і не вірю Шмыгалю, у якого червона лінія щось там відбувається", - говорить політолог.

Ведуча торкнулася теми середнього бізнесу і Пальчевський висловив свою думку на цей рахунок. Він переконаний, що в Україні не існує середнього бізнесу як такого.

"Всі ці загравання з середнім бізнесом, який насправді ніякий не середній. Середній бізнес у нас, насправді – нісенітниця. Сто мільйонів доларів – це середній бізнес в світових масштабах. А у нас мільйон доларів це середній бізнес. А це маленький бізнес і ось вони придумують історію. А люди влаштовані таким чином, що завжди ставлять себе вище, ніж вони є насправді, з точки зору доходів. Людині завжди здається, що він швидше середній клас, а не бідний. Тому що людина – звучить гордо", - цитує Пальчевський Горького.

Він зазначає, що люди бідкаються, коли податки треба платити, а от коли декларацію заповнюють, навпаки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Людина пише – я отримую 8 тисяч гривень, середній клас, насправді, звичайно немає. Якби Шмигаль вийшов і сказав – ми вкладаємо в нашу країну 22 або 220 мільярдів доларів у ці галузі, де ми конкурентно здатні, де буде великий інфраструктурний підйом. Наприклад, ми починаємо будувати суду в Миколаєві або ракети нові, але для цього потрібно нову країну. Замість цього все йде звичайно в переробку сільського господарства, а це малопродуктивні, малорентабельні галузі. І ті придурки, які ставили на деіндустріалізації України, та ви хоч закидайте весь світ цим зерном, а німецькі машини один концерн або Самсунг один в п'ять разів більше української економіки", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чому Зеленський не стане великим президентом.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський напророкував заміну Зеленському.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський викрив "вампірів" в українському олігархату.