Громадські активісти відвідали батька народного депутата від партії "Слуга народу" Андрія Геруса, щоб дізнатися його думку про картковий борг парламентарія. Про це повідомив Всеволод Філімоненко на своїй сторінці Facebook, опублікувавши відповідне відео візиту, пишуть Коментарі.

"Всі знають, що вже тривалий час, з початку проблем мого друга і сусіда Андрія Геруса, я поруч. Тепер проблеми міцніше і я змушений викладатися на всі 100%, щоб допомогти побратимові. Тому на цей раз ми з моєю командою відправилися на батьківщину Геруса, щоб поговорити з батьком Геруса і запитати, чи знає він про картярські борги свого сина", – написав Філімоненко.

Він додав, що батько Геруса на камеру багато говорити не захотів.

"Картяр… Як поступав він (Герус, – ред.) до Києва, навчався, я переживав, думав, що буде в карти грати там... Там хтось із журналістів написав, що він програв 100 тисяч доларів – це він і підтримав, підхопив. Він таке любить - його беруть за тамаду на весілля, на хрестини за кума беруть, комунікабельний такий", – розповів батько нардепа.

"На камеру тато багато говорити не захотів, але пообіцяв вплинути на кровиночку. Сподіваюся, вірю, працюю далі", – додав Філімоненко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У найскладніших життєвих ситуаціях за порадою чи допомогою ми звертаємося до батьків. Так не раз приходив і я. Всі знають що вже довгий час, від початку проблем мого друга і сусіда Andriy Gerus я стою обок. Тепер проблеми міцнішають і я змушений викладатись на всі 100% щоб допомогти побратиму Тому на цей раз ми з моєю командою вирушили на батьківщину Геруса, щоб поговорити батьком Геруса і спитати чи знає він про картярські борги свого сина... На камеру тато багато говорити не захотів, але пообіцяв вплинути на кровинку Сподіваюсь, вірю, працюю далі

Geplaatst door Vsevolod Filimonenko op Woensdag 27 mei 2020

Нагадаємо, про картярский борг нардепа ЗМІ вдалося дізнатися через Telegram-канал UA Baza Bot. Бот нібито містив пароль від старої пошти mail.ru Геруса, який виявився таким же, як і пароль від нової пошти. Зокрема, у пошті, за даними ЗМІ, була фотографія розписки Геруса, яку він відправляв своєму юристу з питанням, чи має документ юридичну силу. Виявилося, що Герус нібито винен якомусь Сергію Онопченко 100 тис. доларів в якості картярського боргу. Документ підписав 24 жовтня 2019 року, борг нардеп повинен був повернути до 10 травня цього року.