Голова Радикальної партії Олег Ляшко досить різко висловився про події в Кагарлику, де двоє поліцейських побили та зґвалтували жінку. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

Політик переконаний, що покидьків, які прикриваються погонами, треба каструвати.

"Це жахливо. Немає слів, щоб висловити співчуття жертвам і описати тих, хто це зробив. Це кінчені покидьки, які заслуговують найсуворіше покарання, яке тільки може бути. Ґвалтувати нещасну жінку, використовуючи свої повноваження, прикриваючись погонами і своїм посвідченням – кінчені тварі тільки можуть так робити", – висловився політик.

Політик похвалив дії медков, які не приховали злочин і Нацполиция, яка засудила дії копів і розпустили всі відділення.

"Там треба глибоко розібратися, в тому числі і психоаналітиків, щоб у майбутньому в університетах вчити правоохоронців, як не допускати цих злочинів. Це дуже трагічна подія, яка дискредитує нашу країну. Повинна бути жорстка відповідальність. Каструвати треба їх. Хотів зґвалтувати – на тобі кастрація, щоб сам себе тільки ґвалтував і більше нікого. За такі злочини треба вводити смертну кару", – вважає Олег Ляшко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новоспечений татусь Ляшко на радощах завів TikTok.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко залпом "угатив" келих червоного вина.

Також Знай. ua писав, що Ляшко привчає сина до "своєї справи" з пелюшок.