Після закінчення карантину потрібно зайнятись зміною політичних еліт, прибрати компрадорську верхівку, яка продає свою країну.

Таку думку висловив громадський діяч, бізнесмен Андрій Пальчевський в ефірі 112.ua.

На думку Пальчевського, потрібно змінити підхід до вибору політичних еліт і залучати до вибору у владу професіоналів.

″Після вірусу ми з вами повинні зайнятись зміною еліт. Вистачить компрадорських еліт, які продають свою країну, безглуздих, яких вибирали по принципу ″ми гарцювали разом, ми співали пісень″... Нам потрібно змінити парадигму. От зараз вже боксери відбоксували, танцюристи відтанцювали, артисти відвиступались... Наступні вибори скоріш за все будуть залучати професіоналів. Підуть люди з досвідом, як стоять на своєму місці″.

Щодо нинішньої влади, то Пальчевський переконаний - ″зелені″ програють майбутні вибори, вони навіть не зможуть отримати фракцію у Києвраді.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

″Точно так само, як я припускав, що Зеленський виграє вибори, точно так само я впевнений зараз, що партія зелених вибори не виграє. Вони навіть не отримають фракцію у Києвраді. Для того, щоб облаштувати Україну, перше, що потрібно зробити, це набрати розумних радників навколо президента, зараз їх немає″, - зазначив громадський діяч.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чому Зеленський не стане великим президентом

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський викрив "вампірів" в українському олігархаті

Також Знай.ua писав, Пальчевський показав, чому в Україні страшними темпами зростає бідність