Економічний експерт Юрій Атаманюк відреагував на створення в Україні профільного міністерства та посади міністра по космосу, а також запевнив, що це повна катастрофа, адже в державі є повно інших проблем, які потребують негайного вирішення.

Відповідне повідомлення з обуреннями він оприлюднив у власному Telegram-каналі.

Зауважимо, що напередодні секретар РНБО Олексій Данілов анонсував створення в Україні профільного міністерства та посаду віце-прем'єра - міністра розвитку стратегічних технологій та інновацій, серед повноважень якого будуть питання реформування ОПК та розвитку космічної галузі.

економіст Юрій Атаманюк в ефірі  Politeka Online, скріншот з відео
економіст Юрій Атаманюк в ефірі Politeka Online, скріншот з відео

"Друзі! Таке відчуття, що над нами просто приколюються. Влада не здатна організувати переробку зернових, ліси та іншої сировини. Вагонобудівні заводи не можуть утримати обсяг виробництва через банальну відсутність електрозварників. А тут анонсують створення міністерства з космосу. Нах@й всіх небожителів зібрати і в космос без повернення відправити...", написав він.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, економічний експерт Юрій Атаманюк розкритикував українську владу

Як повідомляв портал Знай.ua, команда Зеленського призначила конкурс на голову податкової всього на 1 день з зарплатою 1000 доларів

Також Знай.ua писав, влада стала на захист спекулянтів, знищуючи фермерів - Білецький передбачив наслідки "корупційної політики"