Президент США Дональд Трамп після конфлікту з Twitter підписав відповідний указ, що передбачає врегулювання соцмереж, або і зовсім їх закриття.

Джерело: іноземне видання Reuters.

Варто зауважити, що конфлікт Трампа з Twitter виник ще 26 травня. Саме тоді соцмережа вперше перевірила твіт президента США, у якому він стверджував, що голосування за допомогою пошти нібито сприяє підтасуванню результатів. Внаслідок Twitter класифікував цей меседж як такий, що вводить в оману, а Трамп в свою чергу звинуватив соцмережу у втручанні в майбутні президентські вибори в США.

Дональд Трамп, gettyimages
Дональд Трамп, gettyimages

Вже пізніше в Білому домі повідомили, що на днях з'явиться документ, який нібито передбачає врегулювання соцмереж або навіть їх закриття. І, як з'ясувалося, не обманули, бо наразі глава США підписав відповідний закон, щоправда, поки не зрозуміло, на яких правових підставах можливе подібне регулювання соцмереж.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Трамп підписує виконавчий наказ про внесення змін до закону, який захищає компанії з соціальних медіа після того, як Twitter помітив його твіти для перевірки фактів, - йдеться в повідомленні ЗМІ.

Скріншот допису

Нагадаємо, Twitter "опустив" Трампа однією позначкою - "Можливо, фейк"

Як повідомляв портал Знай.uа Трамп відмовився ручкатися з важливою дамою, жіноча лють не залишилася без відповіді - вибухові кадри.

Також Знай.uа писав, що Ротшильд принизив мільйони наших земляків перед Трампом - "Ми не Україна".