Голова Національного корпусу Андрій Білецький прокоментував новину про те, що п'ятий президент України зайняв третє місце в українському списку "Forbes". Про це він написав у Telegram-каналі.

Білецький вважає, що тепер вигуки Порошенко "дякую" придбали новий сенс. Петро Олексійович зайняв третє місце з офіційним капіталом в $1,4 млрд.

"За цей результат Петро Олексійович дякує усіх, хто повівся на вишиванки і повірив, що він – патріот і навіть націоналіст. Дякує кожного українця, який сподівався на нього і істерично захищав, поки п'ятий президент грабував країну і виводив гроші в офшори. Без вас усе Петро Олексійович не впорався б", - каже Білецький.

Він зазначив, що в 2015 році Порошенко був у цьому рейтингу на 8 місці, а в 2016 – на шостому.

"П'ять років наполегливої роботи на посаді президента – і ось головне досягнення. Шкода, що на другий термін не залишився. Напевно, був би першим і єдиним мільярдером", - пише Білецький.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомляється, що український "Forbes" вперше за чотири роки опублікував рейтинг сотні найбагатших бізнесменів нашої країни, стан яких у сукупності перевищили $ 31 млрд. зокрема, серед "золотих" українців виявилися Рінат Ахметов, Петро Порошенко, а також Віктор Пінчук. Про це говориться на офіційному сайті "Forbes".

Як зазначається, на першому місці опинився гірничо-металургійний магнат Рінат Ахметов, чий статок журнал оцінили в $ 2,8 млрд. Правда, у виданні зазначають, що "порівняно з піковим, 2013-м роком, статки найбагатшого українця скоротилося майже в шість разів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко після ДБР напророкували страшне.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко увійшов до трійки найбагатших людей України після 5-річної відсутності.

Також Знай. ua писав, що ДБР викликало Порошенко одразу на два допиту.