Президент України Володимир Зеленський викликав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на розмову щодо сьогоднішньої стрілянини в Броварах. У нараді також взяв участь і прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Перестрілка перевізників у Броварах Київської області сьогодні вранці, 29 травня, сколихнула всю країну. Десятки озброєних осіб влаштували на вулицях міста розбірки у стилі "крутих 90-х". Унаслідок стрілянини кілька осіб отримали поранення, було пошкоджено інфраструктуру, зокрема й квартири місцевих жителів.

Арсен Аваков, скріншот
Арсен Аваков, скріншот

Повідомляється, що поліція вже затримала 11 учасників перестрілки і розшукує решту. Двоє потерпілих, які брали участь у збройному конфлікті в Броварах, перебувають у лікарні з вогнепальними пораненнями.

Зеленський доручив Авакову знайти і покарати винних у стрілянині в середмісті, а також надати допомогу мешканцям міста, житло яких було обстріляно. У свою чергу Аваков заявив, що в нього "є велике питання щодо броварської поліції".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доплати за карантин для вчителів – у Міносвіти прийняли рішення, яке педагогам не сподобається

Як повідомляв портал "Знай.ua", з 1 червня запрацює Укрзалізниця, у яких областях зможуть скористатися послугами перевізника. До запуску готові 42 потяги, але їхня кількість може збільшитися

Також "Знай.ua", у 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи