Генеральна прокурорка України Ірина Венедиктова поділилася інформацією про посадки топових українських корупціонерів. Так як про це заявляв глава держави Володимир Зеленський в рамках президентської компанії.

"Я вам хочу сказати, що ми садимо, і саджаємо кожен день. Просто в нашому суспільстві є певні особи - "маркерні точки". Звичайно, тут треба виходити тільки з вимог закону. Процеси посадки йдуть і будуть йти незалежно. Однак наше суспільство хоче топ-посадок тих людей, які багато років обкрадали нашу країну", - цитує Венедиктову Сьогодні.

Ірина Венедиктова, скріншот: YouTube
Ірина Венедиктова, скріншот: YouTube

Також генпрокурорка додала, що якщо справа стосується про посадки високопоставлених чиновників, то тут мова йде вже про дії НАБУ і САП, оскільки це їх підслідність.

Венедиктова зазначила, що готова разом з усіма правоохоронцями "допомогти показати ці топ-посадки". За її словами, генеральна прокуратора щодня виконує свою роботу та відправляються відповідні обвинувачульні акти до суду.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Венедиктову звинуватили в спробі врятувати від кримінальної відповідальності ексзаступник голови НБУ часів Януковича.

Як повідомляв портал "Знай.ua", генпрокуратуру і САП просять перевірити інформацію про "схему Геруса".

Також "Знай.ua" писав, що прокурора і слідчого у справі бронежилети "ТЕМП-3000" відсторонили від справи.