Український політик Олег Ляшко налетів на прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з запитаннями про актуальні проблеми українського суспільства.

Відповідна дискусія відбулася в ефірі шоу "Свобода слова Савіка Шустера". Поділився цим відео сам Олег Ляшко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Олег Ляшко, скрін з відео
Олег Ляшко, скрін з відео

Ляшко підняв питання підвищення пенсійного віку, виплат медикам (за інформацією Ляшка, в низці областей України зафіксовані затримки зарплат лікарям), а також забезпечення фермерів - щодо останнього політик, серед іншого, риторично запитав: "Коли повернете корову в село?"

Денис Шмигаль, як не парадоксально, знайшов що відповісти. Очільник уряду запевнив, що мови про підвищення пенсійного віку не йде.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Денис Шмигаль, скріншот: YouTube
Денис Шмигаль, скріншот: YouTube

За інформацією прем'єр-міністра, всі виплати медикам здійснені в повному обсязі, про що є документи на підтвердження, оскільки уряд слідкує за цим як за пріоритетом.

Також Шмигаль пообіцяв державну підтримку різним галузям сільського господарства у розмірі 4 млрд гривень.

Вчора на ефірі у Шустера озвучив прем'єру найболючіші ваші запитання - чи піднімуть пенсійний вік на вимогу МВФ, чому підтримка аграріям така сміхотворна та де обіцяні доплати медикам? Відповіді можете почути самі.

Geplaatst door Олег Ляшко op Zaterdag 30 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Олександр переможець!" – Ляшко відразу з пологового будинку видав усе про народження сина.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Бардак в країні повний! В тюрмах сидять невинні, а корупціонери при владі!" - Ляшко в ефірі "Шустер LIVE".

Також Знай.ua писав, що Радикал-пенсіонер Ляшко показав свого "хлопчика" - "Схожий на..."