Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що не поїде в Сполучені Штати на саміт “Великої сімки”. Зібрання повинно було відбутися в Білому Домі. Однак Меркель відповіла відмовою на запрошення президента США Дональда Трампа, і не буде особисто присутня на саміті світових лідерів.

Меркель, фото ФАН
Меркель, фото ФАН


Меркель пояснила свою позицію неможливістю прибути на зустріч через пандемію коронавіруса. Вона подякувала Дональду Трампу за запрошення, однак через епідеміологічної обстановки вона не може його прийняти. Раніше Трамп заявив, що візит лідерів “Великої сімки” в Білий Дім повинен символізувати повернення США до нормального життя після пандемії.


Раніше прес-секретар Білого Дому Келлі МакКэнани заявила, що Сполучені Штати зроблять всі необхідні заходи безпеки, щоб попередити поширення коронавіруса серед учасників заходу. Позиція інших учасників G7 щодо поїздки в США невідома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації

Також Знай.ua писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути