Президент України Володимир Зеленський привітав два українських міста з днями народження, які мають відбутися незабаром. Так, мова йде про рідний для глави держави Кривий Ріг та столицю держави.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Цими вихідними відзначають свої дні народження два моїх рідних міста. Першому виповнюється 1538 років. Друге – трішки молодше. Йому 245. Це Київ та Кривий Ріг. Чи можливо їх порівнювати? Ні. Це все одно, що обирати, кого ти любиш більше – маму чи тата. Між ними – відстань у 417 кілометрів і різниця у 1293 роки, але є те, що беззаперечно об’єднує ці міста. Це неймовірні, талановиті, сміливі, світлі та добрі люди. Власне, як і в усій нашій Україні", - написав Зеленський.

Зеленський, фото: Getty Images
Зеленський, фото: Getty Images

Окрім цього, він нагадав про усі важливі події, які сталися з ним саме в Кривому Розі та Києві:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"У Кривому Розі я народився, а в Києві остаточно став саме тим, ким я є. Кривий Ріг подарував перших друзів і перше кохання. І всі ми разом опинились у Києві, який зробив і дружбу, і кохання тільки міцнішими. У Кривому Розі народилася моя донька. У Києві народився мій син. У Києві – найзапашніша кава. У Кривому – найсмачніший мамин борщ.

І до Києва, і до Кривого Рогу мені завжди хочеться повертатись. У Кривому Розі, в РАЦСі, я дав обітницю вірності своїй дружині. У Києві, в Парламенті, я присягнув на вірність українському народові. В обох випадках я прагнув зробити людей щасливими. І не має значення – це одна людина чи багатомільйонна країна. Головне – бути вірним своїм клятвам кожного дня та кожної миті".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Секретарка Зеленського Мендель подратувала українців iPhone та новою сукнею - "Можна без маски".

Як повідомляв портал "Знай.ua", генпрокуратуру і САП просять перевірити інформацію про "схему Геруса".

Також Знай.uа писав, Зеленського змушують закрити лігво кремлівських паразитів, замилюють очі просто в Україні