Лідер російської партії ЛДПР Володимир Жириновський, який неодноразово публічно виступав за знищення України, похвалив главу МВС Арсена Авакова за те, що останній "чисто" розмовляє російською мовою, а також побажав Зеленському взяти з нього приклад.

Свою заяву політик країни-агресора Жириновський оприлюднив на особистому Telegram-каналі.

Відтак, останній вирішив прокоментувати нещодавню нараду президента України Володимира Зеленського з Аваковим, адже був вражений тим, що український міністр говорив там "на хорошій російській мові".

Зустріч Зеленського та Авакова

"Вперше за 30 років хочеться дати позитивну оцінку українським політикам. Відбулася зустріч Зеленського з Аваковим, і при цьому глава МВС говорив на гарній, чистій російській мові. Хотілося б, звичайно, щоб і глава української держави говорив рідною російською мовою. Видно ж, що Зеленському важко використовувати чужу штучна мова, це перекручує його мова", - сказав не лояльний до України політик.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Секретарка Зеленського Мендель подратувала українців iPhone та новою сукнею - "Можна без маски".

Як повідомляв портал "Знай.ua", генпрокуратуру і САП просять перевірити інформацію про "схему Геруса".

Також Знай.uа писав, Зеленського змушують закрити лігво кремлівських паразитів, замилюють очі просто в Україні