Як відомо, у неділю, 31 травня, столиця України відзначає свій день народження – їй виповнюється 1538 років. А відтак, не зміг обійти цю подію і відомий бізнесмен, громадський діяч і телеведучий Андрій Пальчевський, який привітав киян зі святом та зізнався, що закоханий в це місто.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"День міста, міста в якому я народився, виріс та пішов в школу. Місто, де яка-небудь бабуся може тобі налити, можливо, не найкращий, але все таким борщ, або схоже на борщ та казала: "Що будеш їсти, зайчик". Усі ми, зайчики, вже помужніли в цьому місті. Пам'ятаємо посмішки наших дівчат, жінок, гострих на язик, але по своєму веселих киянок.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

І якийсь такий солодкий ностальгічний присмак та запах помитих хрестових на Хрещатику, де ти плетешся в чотири ранку, де тебе чекає дід, який скаже: "Тебе відрахують з університету, як дурня". І зараз Київ саме на порозі великих перемін: він став місцем, де однаково себе почувають усі. Місто, яке стало центром нашої країни. І це ніби якесь відчуття поваги в киян – в нас свій патріотизм, спільно український", - сказав Пальчевський.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вирус уйдет ,а Киев всегдв в нас! с днем К!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 31 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкритикував Фаріон за хамську поведінку.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський показав, як маніпулюють Зеленським.

Також Знай. ua писав, Андрій Іванович Пальчевський: досьє і біографія українського бізнесмена, журналіста, громадського і політичного діяча