Голова Держради КНДР Кім Чен Ин засудив "зростаючу аморальність" та підлітковий секс, а також прирівняв це до державної зради, оскільки така поведінка підлітків "допомагає ворогам руйнувати суспільство".

Джерело: іноземне видання New York Post.

Відтак, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, аби зупинити зростання "сексуальної розбещеності", наказав школам перевіряти телефони учнів або інші пристрої, які вони можуть мати при собі - на наявність заборонених матеріалів і відвідувань небажаних сайтів.

Кім Чен Ин, фото: Getty Images

"Останнім часом все більше і більше старшокласників беруть участь в аморальних сексуальних відхиленнях, і Центральний комітет Корейської робочої партії видав директиву, яка закликає до рішучих заходів проти них", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, глава держави заявив, що буде карати батьків і вчителів таких школярів, якщо вони не зможуть впоратися з поведінкою підлітків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Північна Корея запустила ракети і змусила нервувати Японію.

Як повідомляв портал Знай.uа, КНДР не буде продовжувати дотримуватися мораторію на випробування ядерної зброї і балістичних ракет.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус вразив КНДР, влада вдалася до екстрених заходів.