Колишній мер Вінниці та екс-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав Київ з днем міста. В соціальних мережах та ЗМІ запідозрили, що політик буде брати участь у виборах мера Києва. Мовляв, він навіть почав вже власну рекламну кампанію. У користувачів Facebook, які проживають у столиці, у стрічці почали з'являтися рекламні повідомлення з постами Гройсмана.

У кожного з нас є своє рідне місто - місто, де ми народились. Та є ще одне - яке ми любимо всі. Наша столиця, наш Київ....

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Zaterdag 30 mei 2020

В рекламних повідомленнях екс-прем'єр вітає киян з днем міста. В постах зазначено, що “Гройсман і його уряд завжди підтримували Київ”. Також колишній прем'єр перерахував свої “досягнення” для столиці. Скромничати він не став. До числа “досягнень” Гройсман відніс добудову Охматдиту, будівництво зеленої лінії метро в бік Виноградаря, експрес до аеропорту “Бориспіль”. Також Володимир Борисович згадав про дитячих садках, спортивних майданчиках, освітленні вулиць, дитячих майданчиках. “Всі ці проекти у свій час підтримала наш уряд”, зазначає Гройсман.

Колишній мер Вінниці явно має амбіції, щоб стати мером Києва. Однак “досягнень”, перерахованих в його пості, забагато. Кабмін Гройсмана будував дитячі майданчики?

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, МОЗ послабило умови самоізоляції для пенсіонерів, у яких випадках можна порушувати карантин.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям можуть зменшити пенсії, в зоні ризику одна категорія.

Також Знай.uа писав, безробітним українцям виплатять допомогу, опубліковано необхідний перелік документів