Бізнесмен, журналіст і кандидат на крісло мера Києва Андрій Пальчевський вважає, що на Банковій нароблять багато помилок, якщо будуть підтримувати нардепа "Слуги народу" Миколи Тищенка на виборах голови столиці.

Таку заяву Пальчевський зробив в ефірі телеканалу "112 Україна", коментуючи новину про те, що Тищенко візьме участь у праймеріз на участь у виборах мера Києва.

"Ми прекрасно знаємо, що праймеріз ніякого не буде. Ну ми ж не ідіоти. От уявіть собі, а раптом проти керівництва партії та її головного керівника буде… буде людина, яка проти, чисто теоретично. Як ви думаєте, у нас праймеріз можливий, ну реально? Звичайно, ні. Буде прийнято рішення на Банковій", - сказав бізнесмен.

Микола Тищенко, скріншот: YouTube
Микола Тищенко, скріншот: YouTube

При цьому Пальчевський попередив, що це може обернутися масштабними протестами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Якщо його (Тищенка, - ред.) підтримуватиме Банкова, значить, вони нароблять стільки помилок, що у нас буде, умовно кажучи, мінесотизація. Мінесотизація всієї нашої країни", - зазначив журналіст, проводячи аналогію з протестами в США.

До речі, за останніми даними соцопитувань, Микола Тищенко не потрапив навіть до першої п'ятірки кандидатів, за яких кияни готові проголосувати на майбутніх виборах мера.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський показав різницю між українськими та американськими протестами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський прокоментував підвищення тарифів.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський розкрив схеми розпилу бюджету.