Вже восени в Україні пройдуть вибори в місцеві ради, і за три місяці до фактичного голосування вже починаються виступи політиків з прогнозами політичного майбутнього України перед виборами. Зокрема, віце-прем'єр України в уряді Порошенко Павло Розенко заявив, що партія “Слуга Народу” може вдруге відправити Кабінет міністрів у відставку. На думку політика, це потрібно, щоб знову підняти рейтинги. Екс-міністр заявив про це в програмі "Деталі дня" на телеканалі ZIK.

Розенко зазначив, що “Слуга Народу” втрачає рейтинги з місяця в місяць. Якщо така тенденція збережеться, то на місцевих виборах не буде жодних шансів, вважає політик. Тому провладна партія може використовувати прийом з відставкою уряду напередодні голосування, щоб домогтися сплеску підтримки виборців.

Павло Розенко
Павло Розенко / Фейсбук

Розенко прогнозує, що перед виборами відбудеться або повна відставка Кабінету міністрів, або “велика чистка” з заміною великої кількості міністрів в уряді.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенко станцювала з пакетом на голові у новому шоу.

Як повідомляв Знай. ua подружка нареченої Розенко полізла між ніг екс-міністру і показала сіднички.

Також Знай.ua писав, що наречена Розенко, нарешті, здійснила мрію українців.