Президент України Володимир Зеленський назвав можливих кандидатів на посаду міністра освіти і науки.

Про це він заявив на зустрічі з журналістами в президентській резиденції "Залісся", інформує агенція УНІАН.

Зеленський назвав чотирьох осіб, яких він розглядає як міністрів. Так, очільником Міносвіти може стати нинішній ректор Чернігівського технологічного університету Сергій Шкарлет. Президент зазначив, що найближчим часом планує відвідати Чернігів.

"Я збираюся прийти в університет, я хочу подивитися як він виглядає, я хочу поговорити зі студентами і зрозуміти, що це за людина", - заявив Зеленський.

Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy
Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Також Зеленський заявив, що кілька вже пропонував народному депутату, голові комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Сергію Бабаку очолити цю галузь вже як міністру.

Крім того, він розповів, що на посаду міністра освіти йому рекомендували керівника Апарату Офісу президента Олексія Дніпрова, який раніше був заступником міністра освіти Дмитра Табачника. Таке призначення стало б сюрпризом для багатьох, але явно не тих, хто вбачає "реванш" нинішньої влади.

Також Зеленський повідомив, що претенденткою на посаду міністра освіти і науки є доктор наук, заступник директора з наукової роботи Інституту математики Національної академії наук України Олександра Антонюк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський ненадовго став Голобородьком та проміняв авто на велосипед.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський подарував трьом львів'янам шалені гроші.

Також Знай.ua писав, що Зеленський планує узаконити в Україні приватні армії - "Зробити для себе".