Одіозний народний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива на автозаправці в одних трусах прикинувся автомийником.

Напівголий депутат знаходився там в одних трусах і пропонував помити автомобілі. Відеоролик з'явився в соцмережі Facebook. На кадрах можна побачити, як Ілля Кива спеціальною шваброю миє машину жінки.

"Який бензин заправляти будете?" - запитує у неї нардеп.

Ілля Ківа на запитання жінки, до якої години він "працює", відповів, що для нього "клієнт перш за все" і продовжив мити лобове скло автомобіля. Також білявка поцікавилась у Киви, де його спецодяг, на це він теж знайшов, що відповісти, не розгубився, сказав, що видали лише труси. Так, скандальний Кива вправно помив машину жінки, яка поспішала. І на прощання їй услід сказав - "З вас повітряний поцілунок".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як можна підписати дане відео? Бо ми прямо вже не знаємо😳🤦‍♂️

Geplaatst door InfoFakt Україна op Woensdag 3 juni 2020

Варто зауважити, що залишається невідомим, коли це відео було знято. Але воно отримало величезний резонанс серед українців. Сотні користувачів прокоментували сюжет із одіозним нардепом, вказавши на дивну поведунку політика.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нардеп Кива вимагає перейменувати проспект Бандери на честь убитого поліцією афроамериканця - "Розділяю їх горе".

Як повідомляв портал Знай.ua, стали на коліна перед темношкірими — білі американці попросили вибачення.

Також Знай.ua писав, що Джаред Лето показав, як бунт з Джокера став реальним - "Расизм гірше за пандемію".