У Дніпропетровській області в місті Новомосковськ вибухнула квартира депутата обласної ради Андрія Олександровича. Потужний вибух сколихнув цілий 9-поверховий будинок, сталася пожежа і зруйнована стіна сусідньої квартири. Постраждав сам власник квартири, у нього діагностовано серйозні опіки.

Поліція підозрює, що депутат хотів вчинити суїцид. Сусіди розповіли скандальні подробиці про власника квартири. За їх словами, Андрій був неадекватним і бив дружину.

Пожежа в лікарні, фото Instagram
Пожежа в лікарні, фото Instagram

"Ця людина неадекватна. Ми останні два роки просто мучилися з цим сусідом, він бив свою дружину, діти були налякані. Ми викликали поліцію. Він погрожував, що відкриє газ. Ми з того моменту на пороховій бочці", – розповіла сусідка Людмила Степаненко в сюжеті ТСН.

Постраждалого депутата госпіталізували в лікарню у важкому стані. Близько ста відсотків поверхні тіла вражені. Крім цього, ще є опік дихальних шляхів

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У поліції кажуть, він хотів покінчити з собою. Перед трагедією чоловік відправив повідомлення знайомим.

пожежа на автостоянці, джерело: "Варта-1"
пожежа на автостоянці, джерело: "Варта-1"

"Там були відповідні відомості, які дали нам підстави вважати, що це спроба самогубства. За попередніми висновками експертів, вибух стався в результаті витоку газу", – розповіла прес-секретар ГУ Нацполиции Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

З сусідньої квартири на 4-му поверсі, за допомогою апарату захисту органів дихання, врятовано хлопчика, орієнтовно 7 років, якого вогнеборці вивели по сходовій клітині на свіже повітря.

Останнім часом депутат був без роботи, сусіди кажуть, що він завжди вітався і особливо не пив алкоголь.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський сховався від злиденних пенсіонерів за стіною охорони - "Не Хмельницький, а лігво ворога?"

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві дівчинку засипало горою піску.

Також "Знай.uа" писав, що під Львовом трагічно загинув 17-річний хлопець.