Український журналіст Андрій Пальчевський звернув увагу на те, що в Україні китайський вірус став «класовою хворобою»

Про це він заявив під час виступу в програмі «Великий вечір» на телеканалі NEWSONE. Пальчевський звернув увагу на те, що багато українських чиновників говорять про китайський вірус так, ніби він стосується лише простих українців, а до них не має ніякого відношення.

«Ви помітили, що цей вірус став найбільш класовою хворобою? Верхній клас він реально не зачіпає, зачіпає тільки простих українців», - зазначив журналіст.

Він визнав, що схожа ситуація в ці дні спостерігається і в інших країнах, проте в Україні їй не завадив навіть той факт, що одними з перших заражених були якраз політики. Незважаючи на те, що вірус дійсно вражав і чиновників, серед 870 смертельних випадків у країні політиків немає – жертвами стали тільки звичайні українці.

Пальчевський пояснив що у такої ситуації є просте пояснення: все тому, що політиків лікували зовсім не так, як простих громадян.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

«Звичайно їх (політиків - Ред.) лікували по-іншому. Вони рано зробили тести, вони рано почали лікування. Вони чудово розуміли, що це смертельна небезпека. А після цього наші політики транслюють суспільству іншу ідею: зараз у нас буде послаблення карантину, у нас все буде добре», - зазначив Пальчевський.

Він підкреслив, що ситуація в реальності відрізняється від цих обіцянок, адже вірус продовжує поширюватися країною швидкими темпами.