Президент України Володимир Зеленський оприлюднив відео зі своєї поїздки в Чернігівську область, де він відвідав місцеві об'єкти будівництва, а також зустрівся з підприємцями і посадовими особами.

Відповідний ролик він виклав у своєму Telegram-каналі.

Варто зауважити, що напередодні Зеленський відвідав Чернігівську область, де обговорив з представниками бізнесу проблеми, які турбують підприємців. Зокрема, представники бізнесу поскаржилися на високе спеціальне ввізне мито в розмірі на сировину, що збільшує собівартість продукції.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

В свою чергу український лідер звернувся до міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка, аби той розв'язав цю проблеми.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наразі ж Зеленський оприлюднив ролик, на якому прозвітував про свою робочу поїздку та розповів, що йому вдалося зробити.

"Чернігівщина, сподіваюся, в майбутньому бачитися частіше. У вас чудовий край, якому потрібно дати ще більше сприятливих умов для розвитку ", - підписав відео Президент.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського судитимуть, що світить президенту України

Як повідомляв портал "Знай.ua", в будинок, де живе ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян, прийшли з обшуком співробітники ДБР.

Також "Знай.ua", Зеленський випив кави в кафе, яке повинно було бути зачинене