Стало відомо, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що слід лише в деяких випадках заборонити копам використовувати задушливі захвати, такі як задіяли при затриманні афроамериканця Джорджа Флойда. Про це повідомляє Reuters.

Протести у США, фото: youtube
Протести у США, фото: youtube

Так, американський лідер зазначив, що загроза для життя офіцера може бути причиною для застосування таких прийомів, тому не варто категорично забороняти їх.

"Мені не подобаються задушливі захвати … (але) іноді, якщо ти один і б'єшся з кимось, це буває непросто", — додав президент.

Слід зазначити, що після того, як Демократична партія Америки внесла до Конгресу законопроєкт, згідно з яким копам буде заборонено душити затриманих, а деякі республіканці підтримали цю ініціативу, Трамп заявив, що потрібно покласти край таким прийомам.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Було б дуже навіть добре, я думаю, в цілому покінчити з цією практикою", — сказав він.

Дональд Трамп, скріншот: YouTube
Дональд Трамп, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у США на тлі масових акцій протесту проти расизму зруйнували два пам'ятника Христофору Колумбу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", путінські пропагандисти намагаються внести ще більше хаосу в події, що розгорілися в США.

Також "Знай.ua" писав, що у США знайшли 15 вкрадених маслкарів з дилерського центру.