Журналіст і підприємець Андрій Пальчевський прокоментував ситуацію з призначеннями нинішнього президента України Володимира Зеленського. На думку політичного експерта, нова влада не змогла замінити людей попереднього голови держави Петра Порошенка новими кадрами. Як запевнив Пальчевський, нові призначенці вже опанували корупційні схеми, які розроблялися ще у 90-ті та 2000-ні, а Зеленському доведеться все ж піти на ув'язнення найперших корупціонерів держави, якщо він хоче уникнути страшних наслідків.

Відповідний коментар Андрій Пальчевський дав у ефірі телеканалу 112 Україна.

Також журналіст висловився щодо кредитів від МВФ. На його думку, сума у 6 мільярдів доларів є незначною для масштабів країни. У той же час, досягнути такого ж економічного ефекту можна було б просто завдяки подоланню корупції.

Андрій Пальчевський, фото: Facebook
Андрій Пальчевський, фото: Facebook

"Шість мільярдів - це смішні цифри. Що мільярд, що шість мільярдів порівнянні з побутовими витратами перших наших сімей. Прості люди, які не в бізнесі, більше ста тисяч не розуміють. Їм що мільйон, мільярд, що трильйон. Можна спокійно нічого не брати, а просто закрити одну митницю", - сказав журналіст.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак головною проблемою нинішнього президента Пальчевський вважає все ж кадрові призначення.

"Вони вже сідають на схеми, які були розроблені в дев'яностих і нульових. Ми, як народ України, підтримали "зелений рух" і я зокрема. "Давайте нові обличчя", але куди не глянемо, всюди обличчя Порошенка після капітального ремонту. Куди не подивишся, Володимир Зеленський призначає людей Порошенка", - стверджує політичний експерт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський спрогнозував майбутнє України на найближчі роки - "Оберуть..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Вибори мера Києва: Пальчевський обійшов Кличка - дані опитування.

Також Знай.ua писав, що Пальчевський назвав головну помилку Зеленського – "Не може вчорашній артист..."