Ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням "виконати обіцянку". Слова лідера невизнаної республіки наводить "Обозреватель".

За його словами, Зеленський повинен "принести Україні і "республікам" Донбасу мир", оскільки це була одна із його передвиборчих обіцянок.

"Володимир Олександрович, тепер ми обидва з вами знаємо, що ви в змозі припинити обстріли, запобігти загибелі простих людей, дітей, пенсіонерів і тим самим виконати ваше головне передвиборчу обіцянку – принести Україні і "республіка" Донбасу мир. Переконливо прошу вас напередодні великого загального свята – Дня перемоги – продемонструвати на практиці, що ви можете тримати слово", – заявив Пасічник.

Леонід Пасічник і Денис Пушилін
Леонід Пасічник і Денис Пушилін

Крім того ватажок окупантів хоче від української сторони припинення вогню.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"В іншому разі буду змушений прийняти раніше озвучені заходи для забезпечення безпеки мирного населення і цивільної інфраструктури "ЛНР", – зазначив ватажок бойовиків.

ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник
ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник

Варто відзначити, що останнім часом зачастили різні ультиматуму Україні з боку "Л/ДНР".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"