Народна депутатка України, очільниця партії "Голос" Кіра Рудик незадоволена своєю офіційною зарплатою у 35 тисяч гривень.

Відповідну інформацію вона озвучила в ефірі шоу "Перехресний допит".

Як пояснила колишня топ-менеджерка, виживати їй допомагає фінансова подушка, яку вона встигла зробити при своїй попередній діяльності. Однак цю ситуацію вони планують вже в найближчому майбутньому.

Кіра Рудік, фото: Facebook
Кіра Рудік, фото: Facebook

"Ми розуміємо, що після місцевих виборів нам потрібно буде щось придумати. Або ініціювати питання щодо підвищення зарплат, або спробувати допомогти тим людям, в яких є така необхідність, влаштуватись на викладацьку діяльність. Тобто отримувати доплати. Нам тоді треба буде з них зняти певну роботу по роботі у фракції, щоб вони могли заробити собі на життя", - стверджує нардепка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто зазначити, що депутатам Верховної Ради заборонена оплачувана робота за сумісництвом, окрім викладацької, наукової й творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики зі спорту.

У той самий час в Україні мінімальна заробітна плата становить 4173 гривні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіра Рудик показала, де Україні взяти мільярди доларів без кредитів МВФ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нардепка Рудик влаштувала безчинства з піротехнікою під Радою, у кадрі згоріла автівка.

Також Знай.ua писав, Це попахує корупцією! - Рудик задала Степанову провокаційне запитання.