Про це йдеться в заяві компанії у відповідь на публікацію С. Лещенко фотокопій текстів, які приписують авторству ДТЕК.

«Фейкова інформація і опубліковані фотокопії текстів, а також безпідставні звинувачення в адресу ДТЕК - це частина розгорнутої інформаційної кампанії проти ДПЕК за замовленням прихильників адміністративного втручання у роботу ринку, яке почалося у вересні 2019 року і зробило негативний вплив на всю енергетичну галузь України», - заявляє компанія.

ДТЕК відзначає, що ряд штучних обмежень та адміністративних втручань у роботу енергоринку, призвели до спотворення ринкової конкуренції і як наслідок - самому масштабної кризи в енергетиці за всю історію незалежної України. При цьому компанія виступила ініціатором відкритого діалогу між усіма учасниками ринку.

«ДТЕК виступає за відкритий публічний діалог всіх учасників ринку для пошуку виходу з системної кризи в галузі. Всі звинувачення на адресу ДТЕК безпідставні і ініційовані противниками європейського курсу України, противниками вільного конкурентного ринку», - підкреслює компанія.

Також повідомляється, що ДТЕК завжди відстоював і буде відстоювати європейський вибір України, ринкові, прозорі і справедливі умови роботи для всіх гравців ринку, єдині правила для всіх.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«ДТЕК вимагає вибачень і залишає за собою право звернутися в суд для захисту репутації, честі і гідності компанії», - резюмували в компанії.