Український громадський діяч Андрій Пальчевський знову спробував проаналізувати, що ж відбувається у владних колах, які є наближеними до чинного президента України Володимиру Зеленському.

Пальчевський поспілкувався з ведучим одного з українських телеканалів і заявив, що "ці здорові дядьки поаодять себе, як у першому класі".

"Ці здорові дядьки поводять себе, як у першому класі, розумієш. Сорок п'ять — баба ягідка знову, ну це ж дофіга і більше. Сорок п'ять — це ж багато років, а всі ведуть себе як діти, і призводять таких детоподобных у всіх сенсах. Ви розумієте, ми не повинні допускати цієї політичної педофілії більше. Ми більше не може собі дозволити, нам всім настане кінець через захоплення нашої поп-культурою... Він грав розумного, і чужі слова читав. Він жартома чужу читав на каналі… Люди ж не розуміють. Телебачення – це мистецтво маніпуляції.", - заявив Андрій Пальчевський.

Також варто нагадати нашим читачам, що Андрій Пальчевський нагадав президенту Володимиру Зеленському, який вкотре пообіцяв підвищення зарплат медикам, що у всього є межа. Про це Пальчевський заявив в ефірі телеканалу "112 Україна". За його словами, глава держави забуває тримати слово і дотягнув до того, що "вже ніхто не слухає".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський познайомив українців з чорними дірками в оточенні Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський показав темну сторону міністра Малюськи.

Знай.uа писав, Пальчевський розкритикував МАУ через втрату українських улюбленців.