Суд Бразилії зобов'язав президента країни носити маску. Але українському гаранту це не загрожує, оскільки в Україні феміда не є окремою гілкою влади, а підвладна президенту.

Таку думку висловив громадський діяч Андрій Пальчевський в програмі 112 каналу ″Пульс″. Він дотепно пожартував над Зеленським в прямому ефірі.

Пальчевський зазначив, що президент країни має бути прикладом для народу, і якщо в країні епідемія, то він першим повинен слідувати необхідним правилам поведінки. Однак, українські можновладці, включно з президентом, ведуть себе абсолютно протилежно.

″У представників влади склалось враження, що ще трохи і МОЗ отримає перемогу над коронавірусом. І президент Зеленський з хлоп'ячою такою впевненістю сказав, що ми майстри спорту з боротьби - далі повинна була бути пауза за Станіславським, і продовжив - з коронавірусом. Так от те, що вони майстри спорту з боротьби, невідомо правда якої, в цьому я не сумніваюсь. А от з коронавірксом глави держав не мають права розслаблюватися, тому що кожен з них — це рольова модель. Ви ж пам'ятаєте українське прислів'я: ″З чого пани, з того і ми″, - зауважив Пальчевський.

Пальчевський зазначив, що нещодавно суд зобов'язав президента Бразилії носити маску.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

″Йому може подзвонити президент нашої країни і сказати: ″Мені пощастило″, - зімітував голос Зеленського Пальчевський.

Громадський діяч нагадав, що суд повинен бути окремою гілкою влади, не підвласною президенту. У той же час у нашій країні президент поводить себе, як султан, зазначив Пальчевський.

″Йому не пощастило з Бразилією. Що б там не говорили про Бразилію, а суд там — це окрема гілка влади, а не те, що сталось в нас у посткучмінський період, коли злились в екстазі всі три до купи і всі вони стали під президентом, який фактично набув статусу султана″.

На думку Пальчевського, президенство в Україні потрібно скасувати. За його словами, якщо у Зеленського вистарчить розуму це зробити, то він залишиться в українській історії ″великою людиною″.

″Надіюсь, що у Зеленського вистарчить таланту залишитись в історії великою людиною і повернути те, що було на референдумі майже 30 років тому, коли українським народом було затверджено, що ми повинні бути республікою, що в нас має бути розділення влади, щоб президеннт не мав впливу на судову чи іншу гілку влади″.

Якщо ж цього не станеться, то терпіння людей може тріснути, зазначив Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкрив схеми розпилу бюджету

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчивський розповів, чому настав час змінити політичну еліту

Також Знай.ua писав, Пальчевський пояснив, чому Зеленський не стане великим президентом