Відома українська комедіантка, учасниця "Кварталу 95" Олена Кравець спростувала всі чутки про участь у виборах мера Києва. Про це актриса заявила на своїй стоірнці у Іnstagram.

За її словами, вона й не збиралася балотуватися.

Скріншот допису Кравець, фото з Іnstagram
Скріншот допису Кравець, фото з Іnstagram

"Давайте відразу і по справі. Я нікуди не збираюся. Ні в які мери, міністри і ось це ось все.. Політика мені не цікава. Крапка", - йдеться в повідомленні.

Кравець, фото з Іnstagram
Кравець, фото з Іnstagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше українців схвилювали слухами, що аторка Кварталу - одна з можливих кандидаток на пост міської очільниці Києва. Принаймні, такий висновок можна зробити з соціологічного дослідження, проведеного неназваною компанією.

Про це розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook журналіст Валерій Калниш.

"Тільки що подзвонили з соціологічної служби і попросили пройти опитування з приводу виборів мера Києва. 15 хвилин. Все як завжди, за винятком одного прізвища в списку можливих кандидатів.

Олена Кравець. Актриса "Квартал 95". Слухайте, "Слуги народу", заспокойтеся вже. Досить розглядати країну як скетч-шоу, де ви повинні бути в кожному номері. Не псуйте хоча б Олені життя", - йде мова в оригінальному пості.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Варто зазначити, що не відомо, хто є замовником та організатором цього соціологічного дослідження.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олену Кравець з Кварталу 95 хочуть зробити мером Києва - "Якщо така жара, то лисого на прем'єра".

Як повідомляв портал Знай.ua, Добкін мітить в крісло Кличка.

Також Знай.ua писав, Вибори мера Києва: столицю чекає запекла боротьба Кличка та Пальчевського.