Лукашенко не захотів ставати поруч з Путіним на покладанні квітів під час параду Перемоги в Москві.

У середу, 24 червня, на Красній площі в Москві Путін провів парад Перемоги, який вирішив перенести з 9 травня через пандемію коронавірусу. "Путінський" парад не обійшовся без політичного казусу, учасниками якого став сам президент Росії та президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Лукашенко приїхав в Москву на парад, як і обіцяв. та з огляду на те, що у Кремля останнім часом напружені відносини з лідером Білорусі, він не став ставати поруч з Путіним на покладанні квітів до меморіалу загиблим під час війни.

В мережі оприлюднили відповідне відео. Судячи з опублікованих кадрів, саме Лукашенко мав стати біля Путіна, але президент Білорусі демонстративно пройшов повз російського колегу.

У мережі висловили думку, що таким чином Лукашенко міг показати свою образу на президента Росії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще