Український громадський діяч Андрій Пальчевський дав пораду президенту України Володимиру Зеленському і повідомив, що йому варто вірити "не людям, а цифрам". Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Доля України була довірена не політику... Ми очікували, що він приведе з собою людей, які можуть. Він навів. Ці люди не можуть. Що треба робити? Треба міняти цих людей. Питають, як ви ставитеся до прем'єра Шмыгалю. Ось скажіть, якщо Шмигаль щось говорить, чесно, ви хоча б вухо в бік налаштовуєте? Немає. Будь-міністр, що б він не заявляв? Немає. Тому що ми всі розуміємо, що це випадково набрані люди, які залетіли туди, як... спочатку хотів сказати красиво, як метелики на вогонь, але виривається, як мухи на мед...", - заявив громадський діяч.

Пальчевський заявив, що у Зеленського є головна слабкість, через яку змушена страждати вся країна.

"У президента виявилася дуже серйозна червоточина в характері. Ви можете називати її довірливістю, можете називати зайвої... у нього виявилася риса, яку не може собі дозволити жоден керівник великого рангу - він не повинен вірити людям, він повинен вірити цифрам. Ось ці всі розмови - "я його знаю, це прекрасна людина" - ну який "це прекрасна людина"? Якщо ви десь ходили в "прямому", Кривому Розі - це нічого не значить. Те, що бешкетує поліція, злодійство і корупція збільшилися - ось це повинен знати президент".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський чітко охарактеризував ремонт доріг у Києві.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський зібрав останнє терпіння і яро розніс незрілих "слуг" Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський пожартував над Зеленським з-за маски.