Євгенія Кравчук, заступник голови фракції "Слуги народу" у Верховній Раді, прокоментувала можливу відставку уряду, скандали у Верховній Раді і вплив на "монобольшінство" олігарха Ігоря Коломойського.

Про це стало відомо з інтерв'ю виданню ВЕСТИ.

Нардеп постаралася вуалювати вплив олігарха Ігоря Коломойського на фракцію. "Так звана група Коломойського", - саме так формулює Кравчук, пояснюючи, що "це просто люди, які в принципі знайомі з ним, в минулому були пов'язані з ним бізнес - або медійними проектами, при цьому його впливу на них недостатньо для того, щоб рішення не приймалося".

Себе вона також до групи Коломойського не віднесла. "Я його бачила один раз в житті. У мене навіть немає номера його телефону", - стверджує Кравчук.

Також представниці фракції довелося прокоментувати можливість відставки уряду.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я не думаю, що найближчим часом буде відставка всього уряду. Під час економічної кризи та епідемії було б безвідповідально відправляти в неї Кабмін. Те, що ми не підтримали програму уряду, не говорить про те, що у нас немає програми взагалі. Є програма президента, є програма партії. А що таке програма партії? Це те саме коаліційну угоду, тому що ми монобольшінство. Для чого потрібні були програми попередніх урядів? Щоб були враховані побажання всіх фракцій, і вони підписалися під загальним документом. А у нас немає політичних квот в уряді. Тому програма партії і президента і буде програмою діяльності в тому числі Кабміну", - сказала Кравчук.

Політик, який ще недавно відповідальна за комунікацію фракції, спробувала виправдатися і за скандали. Так вона прокоментувала ситуацію з нардепом Яременко: "Легко аналізувати заднім числом. Звичайно, ми зробили висновки. Найголовніший висновок: чим швидше сказати правду і вибачитися, тим краще. Але скандал з Яременко точно не вплинув на його професійні якості. Богдан — дуже сильний міжнародник, зараз продовжує роботу, а за посаду голови комітету він точно не чіплявся".

Обов'обов'язково підпишись на наш канал Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський різко пройшовся по скандальному Яременко

Як повідомляв портал "Знай.uа", Яременко визвірився на журналісток у ВР

Також Знай.uа" писав, що Яременко після інтимного скандалу в Раді присвятили пісню