Український громадський діяч Андрій Пальчевський згадав всі останні яскраві скандали навколо президента України Володимира Зеленського та народних депутатів від "Слуги народу". Про це він заявив у відео на своєму Facebook.

"Якщо говорити про зелені, то вони тільки і займаються зараз тим, що відхрещують своїх однопартійців від усіляких висловлювань. Одного намагаються прикрити від слова "засранці", яким були нагороджені далекобійники, які ведуть не солодке життя. Не можна керівнику країни називати своїх громадян, навіть ув'язнених, засранцами. Йому – не можна, татові можна, мамі можна, а президенту – не можна", - говорить він.

Також Пальчевський торкнувся скандал з Арахамией і Корнієнко.

"Корабельні сосни та обговорення переваг силіконових і не дуже силіконових депутата Алахвердиевой. Далі придумують історію, про те, що вони мали на увазі насправді іншу жінку. Яке неподобство. Та ще й сказали, що слова вирвані з контексту. Слава богу не весь контекст чути, а то я так припускаю, що крім зовнішніх достоїнств ще обговорювалися і внутрішні", - припустив він.

Пальчевський завів мова і про висловлювання народного депутата Третьякової.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Що стосується висловлювання Третьякової щодо неякісних дітей – на права. Неякісні діти є, і ми знаємо, де вони. Це той самий підбір цієї нещасної Зе-команди, яка зараз надає один одного і біжить від свого лідера, журящего засранців, у бік виборів. Вибори на цей раз підпишуть вирок зеленому руху. Тому що думати треба головою, а не самі знаєте чим. Ніхто з зеленого руху не очікує, який нищівний удар в щелепу вони отримають цієї осені. А далі – весна прийде і будемо садити, тільки питання вже стане – кого", - пояснив Пальчевський.

Зе качество детей...

Зе качество детей...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 25 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський чітко охарактеризував ремонт доріг у Києві.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський зібрав останнє терпіння і яро розніс незрілих "слуг" Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський пожартував над Зеленським з-за маски.