Верховний Суд залишив без розгляду позов Сергія Семочко про звільнення з посади першого заступника глави Служби зовнішньої розвідки. Про це повідомила прес-служба Верховного суду.

"24 червня 2020 року Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду залишив без розгляду позов Сергія Семочко до президента України, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Служба зовнішньої розвідки України", - сказано в повідомленні.

Раніше Семочко просив визнати протиправним і скасувати указ президента від 12 квітня 2019 №143/2019 про його звільнення з посади першого заступника голови СЗР і відновлення своєї особистості на даному посту.

Можливо, таким чином суд підтвердив незаконність призначення Порошенка Семочко на посаду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Лесев пояснив, чому Зеленський не посадить Порошенко

Як повідомляв Знай. ua, прихильники Порошенко натовпом вирушили штурмувати офіс Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Порошенко відповість за Томос перед судом.