Редакційна політика телеканалу «1+1» побудована на протиставленні однієї частини України інший, а це неприпустимо.

Таку думку висловила телеведуча Оксана Марченко в інтерв'ю виданню «Страна.ua»

Дружина народного депутата, голови Політради партії «Опозиційна платформа За життя» Віктора Медведчука вважає, що на каналі багато що необхідно змінювати.

«Нав'язується ідентичність за поглядами, близьким частини громадян нашої країни. А цього категорично не можна робити в державі, де люди ходять в різні церкви, розмовляють на різних мовах, шанують різних героїв», – переконана телеведуча.

Як акціонер телеканалів «1+1» і «ТЕТ», Оксана Марченко вважає, що на каналі потрібно провести низку змін.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«…В першу чергу – менеджмент. Колишнє і нинішнє керівництво неспроможні, оскільки не відображають інтересів українського суспільства, а спотворюють їх через призму поглядів головного власника. Але для того, щоб проводити такі зміни, потрібно володіти контрольним пакетом акцій», – заявила телеведуча, не виключивши, що розширить свою частку акцій цих телеканалів.

Також Оксана Марченко відповіла на питання, чи спілкується вона з олігархом Ігорем Коломойським, який є основним власником цих каналів.

«Я з Коломойським знайома, зрозуміло, але не спілкуюся. Ми бачилися багато років тому. Ніяких відносин не підтримуємо, їх і не було ніколи», – розповіла дружина Віктора Медведчука.