До спроб залякати екс-міністра охорони здоров'я Уляну Супрун виявився причетний скандально відомий экорейдер, голова комітету всеукраїнської ГО "Ліга юристів України" Павло Куфтырев, повідомляють vesti.ua., передає Kp.ua.

Так, днями Уляна Супрун заявила про спробу налякати її.

"Сьогодні ввечері біля мого будинку невідомий чоловік вкрай зухвало намагався мене сфотографувати, пхаючи телефон мені обличчя. Він вів себе дуже нахабно, ніби хотів мене злякати", - написала вона 23 червня у себе в Facebook.

За її словами, після цього чоловік побіг і сховався в машину, яка виїхала з боку офісу голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Супрун також опублікували фото авто і чоловіки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пізніше активісти впізнали авто, на якому зник чоловік – транспортний засіб належить депутату від ОПЗЖ Суто Мамояну. Це авто - Mercedes-Benz G 63 AMG - внесено в декларацію Мамояна за 2019 рік, повідомив активіст і виконавчий директор організації ARC.ua Станіслав Greŝišin.

Тепер же стало відомо, хто був за кермом авто – цією людиною виявився экорейдер Павло Куфтырев. Саме він доручив своєму охоронцеві підійти і налякати Супрун, а коли їх почали фотографувати він забрав свого підопічного і поїхав.

Як відомо Куфтрев неодноразово ставав героєм журналістських розслідувань – його ім'я фігурує у багатьох скандалах пов'язаних із спробами рейдерських захоплень. ЗМІ пов'язують з групою "Приват" і Михайлом Кипперманом.