Блогер Миха Чаплига піддав жорсткій критиці виправдувальний пост нардепки Галини Третьякової, яка оскандалилася висловлюванням про "дітей низької якості". Як наголошує публіцист, президент Володимир Зеленський та керівник Офісу Президента Андрій Єрмак несуть відповідальність за її погляди, як і політична сила "Слуга народа".

Відповідним дописом Чаплига поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"ЦЕ ПРЕКРАСНО!

Галина (вибачте) Третьякова здала подільників за своєю ідеологією соціального расизму. Це президент Зеленський і Єрмак. Ось так і заявила!

"Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя. І не мала жодної можливості його реалізувати якби не наш Президент та Андрій Єрмак. Бо ходила й пропонувала цей план ВСІМ політичним силам".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тобто її філософію гаряче підтримали тільки Зеленський з Єрмаком! Це прекрасно. Зафіксуємо. Тепер я і ВСІ мають повне право не вживати нікому не відоме ім'я соціальної расистки Третьякової, а відразу (спираючись на її Каммінг аут) переходити до Зеленського ОСОБИСТО і до Єрмака", - пише Чаплига.

Таким чином, блогер наголошує, що "Слуга народу" у курсі переконань одіозної політикині.

"Третьякова не вважає, що вона не права - вона вважає, що винні у всьому ПРОФСПІЛКИ і Анархіст, які зробили її одкровення в храмі соросятні надбанням публічності! І назвала це "Буллінг".

Вона повідомила, що нікуди не піде (посилаючись на високу "кришу" "і буде і далі" трішки всіх дискримінувати".

Вітаю Зеленського! Тепер ми з чистою совістю можемо стверджувати, що це ОСОБИСТО ЙОГО філософія. Дякую за Каммінг-аут", - підкреслив Чаплига.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський відповів Третьяковій за "неякісних дітей": "Думати треба головою, а не..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна "служниця народу" отримала потужного ляпаса за "дітей низької якості".

Також Знай.ua писав, що Філатов проїхався по слугам через дітей "низької якості" - "Живіть з цим п***цем самі.