Український громадський діяч Андрій Пальчевський розповів про те, чи буде він балотуватися на посаду мера Києва. Про це він повідомив в ефірі передачі "Час Голованова" на Україна 24.

На виборах зможуть проголосувати "без прописки" за місцем проживання до 6 млн українців. Про це повідомляють дані ЦВК. Скористатися новим правилом зможуть люди без прописки, переселенці, трудові мігранти.

Цим зможуть скористатися українці вже на місцевих виборах 25 жовтня. Андрій Пальчевський в ефірі передачі розповів про те, чи буде він боротися з Кличком у виборах за крісло мера столиці.

"Каштановий лист вже рік приліплений до серця. Я з покоління киян, які пам'ятають ще великі розлогі каштани на Хрещатику. Час акторів, танцюристів, боксерів, футболістів закінчилося. Ми як нація змужніли, нам потрібні управлінці, люди, у яких є досвід. Якщо ти ходив по сцені, це ще не означає, що ти можеш керувати великим містом", - говорить Пальчевський.

Він підкреслив, що є філософський закон переходу кількості в якість і досвід управління малим містом зовсім не означає успіх в управлінні великим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Що стосується мене особисто. Я піду тоді, коли відчую абсолютно критичну масу людей тиску і коли зрозумію, що серед людей, які претендують на керівництво цим містом, всі люди слабший за мене. Це теж важливо. Справа не тільки в популярності", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський відповів Третьякової за "неякісних дітей".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пожартував над Зеленським з-за маски.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про головний недолік Зеленського.