26 червня на партійному з'їзді "Голос" було прийняте рішення про позбавлення Святослава Вакарчука депутатських повноважень. При цьому своєї партійної діяльності політик і співак на полишає.

Про це повідомляється у офіційній заяві "Голосу".

"З’їзд ухвалив рішення щодо дострокового припинення повноважень народного депутата України Святослава Вакарчука в зв’язку з його виходом з парламентської фракції «Голосу»", - йде мова у повідомленні.

"На жаль, Верховна Рада не залишила мені вибору, хоч я і сподівався на повагу колег до рішення вільної людини. Тому сьогодні я звертаюсь до найближчих людей, членів партії, прошу задовільнити моє прохання і припинити повноваження народного депутата.

При цьому я і надалі залишатимуся членом партії настільки довго, наскільки буду приносити користь партії, і поки партія сприятиме європейському розвитку країни.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Моє бажання допомагати «Голосу» залишається, я готовий робити це і надалі", - виступив на з'їзді сам Святослав Вакарчук

11 червня народний депутат україни, голова партії “Голос” Святослав Вакарчук оголосив про своє бажання залишити парламент. Політик символічно склав свої повноваження ще того дня, хоча лише партія могла позбавити його мандату, що вона і зробила днями.

Партія “Голос” викликала симпатії у електорату, які могли б себе означити як “проукраїнські, центральноліберальні”. Окрім Вакарчука партія сформувала список з сильних молодих професіоналів, які не встигли заплямувати себе у політиці.

Після повідомлення про бажання залишити Парламент, Вакарчук запевняв, що він не вважає, що його план зазнав поразки, адже він зміг привести сильних і молодих фахівців до Верховної Ради.

Нагадаємо, Вакарчук не піде з Ради, хто зірвав відставку лідера "Голосу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також "Знай.ua" писав, що українців, які ігнорують маски, чекає неприємний "сюрприз" – Кабмін збільшить штрафи за порушення