Скандально відома зрадниця України, колишня "прокурорка" Криму, депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська закликала українців та росіян взяти учать в унікальному конкурсі, мета якого полягає в тому, аби намалювати її в японському стилі.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Так, за її словами, вона готова зробити цінний подарунок тому, хто найкраще відобразить її у відомій японській мультиплікації - аніме.

"Знаю, що кожен з вас талановитий, і є багато творчих людей. Пропоную вам маленький конкурс на краще аніме зі мною. І, звичайно ж, переможця чекає сюрприз! P. S. Буду рада учасникам з усіх країн!", - написала вона.

Поклонська намальована в стилі аніме, фото зі сторінки самої прокурорки

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До слова, аніме - це японська мультиплікація, яка на відміну від інших країн розрахована не лише на дитячу, а й на підліткову або дорослу аудиторію; наразі це добре розвинений вид мистецтва і тому користується шаленою популярністю не лише в Японії, але і у світі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська знов наважилася зазіхнути на Україну - "Захоплення галактичної енергії".

Як повідомляв Знай.uа Гордон загіпнотизував Поклонську під час інтерв'ю – Кашпіровський навчив.

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська знову включила пропагандистську шарманку - "Відразу після замаху на життя...".