Український президент Володимир Зеленський дав оцінку народному депутату від його ж фракції "Слуга народу" Галини Третьякової, яка заявила про "дітей низької якості" в малозабезпечених сім'ях.

Про це стало відомо завдяки заяві самої Галини в ефірі одного з українських мережевих телеканалів.

Голова комітету Верховної Ради з питань соцполітики та захисту прав ветеранів зазначила, що спілкувалася стосовно скандалу з Офісом президента, колегами по фракції і головами комітетів. Третьякова розповіла, що глава держави заявив про негативний вплив її слів на рейтинг партії.

Галина Третьякова, скрін з відео
Галина Третьякова, скрін з відео

"Він сказав, що я торпеда, і звичайно що я можу впливати на те, що можемо програти місцеві вибори", – розповіла вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Третьякова уточнила, що розмова між нею та Зеленським відбулася стосовно обговорення проєкту законів, які її комітет підготував для розгляду у Верховній Раді наступного тижня.

Галина Третьякова, фото: Слуга народу
Галина Третьякова, фото: Слуга народу

"У нас була зустріч щодо формування та обговорення законопроєктів, які стоятимуть на порядку денному наступного тижня. Один із законопроєктів – 2275, який зачіпає ті самі інтереси профспілок, які витягли цю фразу з відео вебінару, написали звернення і поклали початок тиражування цього скандалу", – заявила народний депутат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Я нікуди не збираюся йти", - Третьякова поскаржилася на буллінг через "низьку якість" дітей.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський зізнався, коли буде балотуватися в мери Києва.

Знай.uа писав, "Велике будівництво" Зеленського під Дніпром накрилося мідним тазом — 500 мільйонів "закатали в асфальт".