Незабаром киян чекають місцеві вибори, де стане відоме ім’я нового міського голови столиці. А поки що серед кандидатів у мери Києва лідирують Кличко і Пальчевський, серед кандидатів від «Слуги народу» - Дубинський і Качура.

Результати опитування компанії Active Group, свідчать, якби вибори мера Києва проходили в найближчі вихідні, на них з результатом у 29,4% підтримки переміг чинний мер Віталій Кличко. Андрій
Пальчевський набрав би 7,6% голосів виборців, Олександр Омельченко - 5,1%, Микола Томенко - 4,9%, Сергій Притула - 3,6%, Олексій Кучеренко - 2,9%, Олексій Гончаренко - 2,5%, Олександр Попов - 2,4%, Віктор Ляшко - 2,2% і 19,7% не визначилися з відповіддю. Опитування проводилося з 17 по 19 червня 2020 серед 800 киян шляхом анкетування.

Результати опитування, фото Active Group
Результати опитування, фото Active Group

Серед можливих кандидатів на посаду мера Києва від «Слуги народу» лідирують Олександр Дубинський (7,8%), Олександр Качура (6,6%) і Олена Кравець (6,1%), за ними слідують Віктор Ляшко (5,4% ), Ірина Верещук (4,2%), Микола Тищенко (1,7%), Євген Шевченко (0,9%). 48,3% опитаних не підтримали б кандидата від «Слуги народу».

При цьому лідерами електоральної підтримки серед політичних партій р. в Києві є «УДАР Віталія Кличка» (18,2%) та «Слуга народу» (17,9%). За ними йдуть «Батьківщина» (6,4%), «ЕС» (5,8%), ОПЗЖ (4,8%), «Свобода» (3,3%), «Партія Шарія» (2,7% ), «Голос» (2,6%), «Опозиційний блок» (2,6%), «Сила і честь» (2,2%), «Єдність» (2,1%). 21,1% киян не визначилися, за яку партію голосувати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Допустима похибка вибірки опитування - 3,5%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський відповів Третьякової за "неякісних дітей".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пожартував над Зеленським з-за маски.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про головний недолік Зеленського.