Заступник міністра охорони здоров'я, голова Санітарної служби Віктор Ляшко має намір балотуватися напрезидентські вибори. Чиновник вважає, що у нього є всі шанси на перемогу. Правда, Ляшко має намір балотуватися тільки в 2029 році, коли закінчиться другий термін Володимира Зеленського (якщо, звичайно, він буде). “На наступні вибори – напевно, ні”, заявив головний санітарний лікар України в інтерв'ю.

Ляшко вважає, що він може виграти за рахунок ліквідації пандемії коронавіруса в Україні. “Через одну каденцію, можливо, піду на вибори. Якщо ви до того часу не забудете моє прізвище, адже до того часу ми точно усунемо COVID-19”, заявив Віктор Ляшко.

Віктор Ляшко, фото: Фейсбук
Віктор Ляшко, фото: Фейсбук


На питання про можливості участі у виборах мера Києва Ляшко відповів, що спочатку необхідно перемогти коронавірус в Україні, і лише після цього говорити про його політичні амбіції. “Дочекаємося позиції партії “Слуга Народу”. Упевнений, вони зможуть вибрати дійсно гідного кандидата”, підкреслив головний санітарний лікар України.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80% Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців у сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.uа Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Знай.uа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики бояться лікувати заражених китайським вірусом