На російській площадці онлайн продажів "Авіто" з'явилося дуже цікаве оголошення. Невідомий громадянин вирішив виставити на продаж нібито сорочку президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Сорочка Путіна на "Авіто", скріншот: "Avito"
Сорочка Путіна на "Авіто", скріншот: "Avito"

Продавець заявив, що сорочку розміром 48-50 (XL) було забуто в готелі Sheraton в Нижньому Новгороді, і її знайшли при прибиранні номера. Уточнюється, що після виявлення її не прали. Також автор оголошення готовий віддати сорочку "на експертизу". Він оцінив артефакт у 165 000 рублів (63 тис. грн.).

Варто також нагадати той факт, що відомий грузинський журналіст Георгій Габунія вкотре жорстко "проїхався" по президенту РФ Володимиру Путіну. Він і минулого року публічно обматюкав лідера Росії, а тепер повторив свій спіч, щоправда, злегка на новий лад. Габунія звернувся до Путіна в прямому ефірі телеканалу Mtavari Arxi. Він заявив, що не боїться смерті і підтвердив, що на нього готували замахи за попередні висловлювання.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянка начепила на груди Путіна і потрапила під жорстку роздачу.

Як повідомляв Знай.uа Путін чекає на президента України в гості - "Це неминуче".

Знай.uа писав, Путін натякнув, що Зеленському варто боятися за раніше сказані слова.